En bruker spør i Googles brukerforum hvordan man permanent kan fjerne den stadig tilbakevendende popup-meldingen som ber om sikkerhetskopiering av bilder i Google Photos.

Kilde: https://support.google.com/photos/thread/256212140/how-do-i-permanently-disable-google-photos-pop-up-prompt-to-backup-my-photos-i?hl=en